All In House

ALL IN HOUSE

Een nieuwe bank aanschaffen is een grote en kostbare stap. HIer wil je natuurlijk jarenlang van genieten. Met de extra aanvullende garantie van ALL IN HOUSE kun je extra lang onbezorgd genieten van je aankoop. Met de producten van ALL IN HOUSE kun je de standaard garantie op je bank, fauteuil, stoel of karpet uitbreiden. Tot maar liefst 7 jaar garantie op je aankoop!

Hoe werkt ALL IN HOUSE

Deze extra garantieservice sluit je eenvoudig af bij ALL IN HOUSE B.V. wanneer je je aankoop doet bij Tilders. Wanneer je bestelling wordt geleverd ontvang je direct een garantiecertificaat. Het team van ALL IN HOUSE staat gedurende de garantieperiode altijd voor je klaar met raad en professionele hulp wanneer er problemen zijn. Hierbij kun je denken aan vlekken of problemen met de constructie van je zitmeubel. Indien nodig komt er een professioneel van het team bij u langs om het probleem te verhelpen. Wonen zonder zorgen!

De juiste textiel bescherming

Uw meubel wordt vooraf al voorzien van een hoogwaardige textielbescherming. Hierdoor is de stof van uw nieuwe meubel vlekwerend. De vezelbescherming is bovendien onzichtbaar. Door de bescherming zijn eventuele vlekken eenvoudig te verwijderen en is de kans op blijvende vlek een stuk kleiner. Mocht er toch nog een vlek ontstaan dan kunt u gebruik maken van onze vlekkenservie. Op die manier is je stoffen zitmeubel of karpet optimaal beschermd tegen vlekken! "Download hier de folder >>