Linnenkast Resort Zwart

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

KASTENSERIE RESORT; HEERLIJK VEELZIJDIG

Dit betreft zeker het linnenkastenprogramma Resort: onbeperkte combinatiemogelijkheden, zweefdeur-, draaideur- en vouwdeurkasten, woonelementen die perfect bij een ledikant of boxspring passen uit de Comfort Suite collectie.

Het Resort kledingkastenprogramma uit de collectie van Comfort Suite is er als zweefdeurkast vanaf de breedtemaat 160 cm met 2 deuren en kan tot en met een breedte van 400 cm met 4 deuren. Er zijn 3 verschillende hoogtematen, namelijk 197 cm, 223 cm en 240 cm. Niet alleen de hoogtemaat kan je kiezen, ook zijn er twee dieptematen, te weten 51 cm en 69 cm diep.

De vouw- en draaideurkasten zijn onbegrensd planbaar, waardoor je je individuele kast kunt configureren. Je kan kiezen uit vele kleuren voor de romp en de deuren van de kledingkast. Ook is het mogelijk om de deuren te kiezen in spiegel of gekleurd glas. Dit geeft weer een hele andere look aan de kledingkast. Een greep uit de kleuren zijn wit, zijdegrijs, terra mat, sonoma eiken-decor, basalt glas, wit glas en kristalspiegel.

De greep- en sierlijsten zijn mede bepalend voor het uiterlijk van de kast. Zelfs hier zijn er diverse kleuren mogelijk zoals alu mat en chroomkleurig. Tevens zijn er 6 verschillende front-uitvoeringen mogelijk, met of zonder raamlijstjes. Daarnaast kun je nog kiezen uit 2 actuele binnendecors.

Heb je de kast helemaal samengesteld dan zijn er nog vele accessoires mogelijk voor in de kast maar ook buiten de kast, denk hierbij aan de diverse verlichtingsmogelijkheden. Er zijn ook ladekasten bijvoorbeeld mogelijk voor extra opbergruimte maar ook een kledinglift en een stropdassenhouder. Gemak dient de mens.

Naast dit kastenprogramma kan je ook bij Comfort Suite terecht als je op zoek bent naar een nieuwe boxspring of ledikant. Hier zijn vele keuze mogelijkheden in kleuren, stijlen en afmetingen. Stel zelf je ideale boxspring samen. Om je slaapkamer af te maken zijn er bij Comfort Suite diverse opties zoals hockers die je als nachtkastje kunt gebruiken.

Producteigenschappen

Afmeting:
Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
Materiaal:
MDF
Materiaal Specifiek:
Meubelplaat
SKU:
10325002
Kleur:
Verkrijgbaar in verschillende kleuren
Merk:
Comfort Suite
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.