Hoekbank Famanti lichtgrijs

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Famanti, een echte familiebank

Ons model Famanti heeft een heerlijk zitcomfort en is uitgevoerd met een zijde zachte microvezelstof. De brede rib is de trend van dit moment en geeft de bank zijn aantrekkelijke uitstraling. Door de grote, wat diepere elementen heeft Famanti zijn oversized look.

  • Nonchalante look
  • Iets zachter zitcomfort
  • Knuffelzachte stof

Er is bovendien een uitgebreide keuze in elementen zodat er ook wat kleinere hoekopstellingen mogelijk zijn.

Tevens is er bijvoorbeeld een fauteuil, loveseat, 2 zitsbank, 2,5 zitsbank en een 3 zitsbank leverbaar. Raadpleeg voor alle mogelijkheden het overzicht in de bijlage. Er is tevens een zeer ruime keuze in de stoffen van de INHOUSE collectie zodat er ook leuke combinaties te maken zijn met de vele meubelen uit onze collectie.

Om de diverse mogelijkheden te bespreken verwelkomen wij je graag in onze woonwinkel, waar onze verkoopadviseurs je altijd graag helpen met alle kleurstalen om tot de beste keuze te komen. Onze kleurstalen zijn extra groot zodat je een goed beeld hebt van de uitstraling van de stof op de bank, Tevens kan men je adviseren om leuke kleurcombinaties te maken met andere meubelen uit de INHOUSE collectie.

De getoonde uitvoering is snel leverbaar waardoor je snel kunt genieten van je nieuwe aankoop. Uiteraard is het ook mogelijk om online in onze shop je keuze te maken.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 088x314x248 cm | zithoogte 41 cm, zitdiepte 55 cm
Hoogte:
88
Zitdiepte:
41
Zithoogte:
41
Materiaal:
Stof
Materiaal Specifiek:
Stof
SKU:
10368772
Merk:
IN.HOUSE
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Gratis verzending
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs en kun je selecteren tijdens het afrekenproces. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.