Haarhuis & Jansen Matras Palazzo

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Het Palazzo matras heeft een 7-slags Zwitserse pocketveer. Deze Zwitserse pocketveer staat bekend om zijn hogere carbon gehalte, dit in verhouding met een standaard pocketveer.

Een Zwitserse pocketveer wordt gemaakt in een Zwitserse machine die voorzien is van een High Tensil draad. Hierdoor is een Zwitserse pocketveer veel flexibeler en veerkrachtiger. Verzakkingen in deze veer zijn dan ook niet meer mogelijk. Het Palazzo matras heeft een drie centimeter dikke afdeklaag van Natuurlatex, een drukverdeler van wol met stretch in het schoudergedeelte. De antibacteriële Tencel tijk is afritsbaar.

Producteigenschappen

Materiaal Specifiek:
Zwitsers pocketveer
SKU:
Haarhuis & Jansen Matras Palazzo
Merk:
Haarhuis en Jansen
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs en kun je selecteren tijdens het afrekenproces. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.