Eettafel Mango boomstam hout 240x100cm

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 6 - 8 weken
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Mango, veelzijdig maatwerk

Onze maatwerktafel Mango heeft enorm veel mogelijkheden. Zo heb je de keuze uit 2 soorten tafelblad: strak of met een boomstamvorm. Daarbij kies je een metalen onderstel wat je voor jouw interieur het best geschikt is. Zo heb je de keuze in een set U of X vormige poten of wellicht vind je een centrale spinpoot het mooist? Het kan allemaal. De tafels zijn gemaakt in massief Mango hout, de natuurlijke houtstructuur is goed zichtbaar en geeft je tafel veel karakter.

  • Maatwerk
  • Massief Mangohout
  • Tafels met veel karakter

Mango heeft vele mogelijkheden!

Door het gebruik van massief Mangohout en de speciale bewerking krijg je tafelbladen met een geheel eigen karakter. Door de houtselectie en de handmatige afwerking is geen enkele tafel gelijk aan elkaar en dit geeft de tafel zijn specifieke charme. De onderstellen zijn leverbaar in zwart metaal in diverse vormen.

En heb je nog vragen? Dan kun je uiteraard altijd terecht bij onze deskundige verkoopadviseurs bij onze IN.HOUSE vestiging. Hier kun je tevens terecht voor een perfecte stoel om bij je nieuwe tafel te plaatsen. Wij hebben een ruime keuze in bijpassende (arm) stoelen in diverse vormen en uitvoeringen in leer en stof of een combinatie van beide.

Om je tafel het beste onderhoud te bieden verwijzen wij je naar het bijbehorende onderhoudsadvies. Het dagelijkse onderhoud is simpel; gewoon afnemen met een licht vochtige doek en nadrogen met een schone zacht katoenen doek. Het regelmatige onderhoud kun je het beste verrichten door een setje Clean & Care voor matte lak mee te bestellen. Met deze set maak je jouw nieuwe tafel grondig schoon en vervolgens kun je met de matpolish een beschermende laag aanbrengen. Bij het aanbrengen verwijder je tevens kleine krasjes.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxl) 78,5x100x240 cm | De hoogte tot onderkant blad ca.74,5 cm.
Breedte:
240
Hoogte:
78.5
Materiaal:
Hout
Materiaal Specifiek:
Hout
SKU:
10333730
Kleur:
Mangohout
Merk:
IN.HOUSE
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Gratis verzending
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.