eettafel dutchz 2203

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: 6 - 8 weken
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Eettafel Dutchz 2203 250x100 cm

Onze tafel Dutchz 2203 heeft een bijzondere vorm, een prachtige afgeschuinde bladrand en een blad uitgevoerd in Fenix. De tafel is met zijn speciale kolompoot is een echte eyecatcher in uw interieur.

Het blad is uitgevoerd met een toplaag in `Fenix¿ en is daardoor kraswerend, vlekwerend en hygiënisch. Door de speciale samenstelling van Fenix zijn kleine krassen te verwijderen uit het blad.

Producteigenschappen

Breedte:
250
Hoogte:
76
SKU:
10412728
Kleur:
Zwart
Merk:
House of Dutchz
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
65 euro
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs en kun je selecteren tijdens het afrekenproces. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.