Eetkamerstoel Masanta lichtgrijs

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 2 - 4 weken
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Masanta lekker voordelige luxe

  • Gestoffeerd in zachte weefstof
  • Leverbaar in 3 actuele kleuren
  • Snel leverbaar zoals getoond

Model Masanta heeft een leuke retro look en is uitgevoerd in een zachte weefstof. Op de voorkant van de rugleuning is een verticaal sierstiksel aangebracht. Samen met de opvallende rondlopende kuipzitting maakt dit model Masanta een echte eyecatcher in jouw interieur! Het handige terug- draaimechanisme zorgt ervoor dat je makkelijk plaatsneemt in je stoel en weer opstaat, ook als de ruimte bij de eettafel beperkt is.

En wil je snel genieten van je nieuwe aankoop? Ook dat kan want model Masanta is lekker snel leverbaar in de uitvoeringen zoals getoond. Denk ook eens aan het plaatsen van model Masanta in verschillende kleurtjes aan je eettafel, dat geeft een speelse uitstraling aan je interieur. Durf jij?

Vraag onze deskundige verkoopmedewerkers voor meer informatie, ook kun je bij hen terecht voor een interieuradvies. Zij helpen je graag en begeleiden je naarjouw ideale interieur!

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 083x062x061 cm | Zithoogte 49 cm, zitdiepte 43 cm, armhoogte 63 cm.
Hoogte:
83
Zitdiepte:
49
Zithoogte:
43
Materiaal:
Stof
Materiaal Specifiek:
Stof
SKU:
10412699
Kleur:
Lichtgrijs
Merk:
IN.HOUSE
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Gratis verzending
Hoogte armleuning:
63
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.