Eetkamerstoel Lanny bruin

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 6 - 8 weken
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Lanny: Chique aan tafel

Lanny is een heerlijke comfortabele eet- of armstoel met keuzes om deze nog persoonlijker te maken. Je kunt kiezen voor een zwarte metalen poot zonder wiel of je maakt het makkelijk verplaatsbaar door te kiezen voor een moderne skatewiel. Er is een ruime collectie aan kleuren in stof en leder. Kortom, een chique model naar ieders wens!

  • Met of zonder wiel
  • Combistoffering mogelijk
  • Vele mogelijkheden in stoffering

Het model Lanny is te stofferen met alle stoffen en leder uit de INHOUSE collectie. Leuk om te mixen qua model met of zonder armen, tussen de drie stiksel patronen, kleuren of stoffen, maar bijvoorbeeld ook makkelijk met het maken van combinaties met andere meubelen binnen onze collectie van INHOUSE. Daarnaast bestaat de optie om de stoel eenvoudig verrijdbaar te maken middels skatewielen. Ideaal met een gladde ondergrond in je interieur. En is dat juist niet handig, dan kies je gewoonweg voor de optie zonder wielen.

Laat je verder inspireren in een van onze woonwinkels en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden bij onze verkoopadviseurs. Ze kunnen je op weg helpen met de verdere inrichting van je interieur, te denken valt aan de juiste eettafel, dressoir of fauteuil, maar ook voor de perfecte hanglamp of vloerkleed ben je aan het juiste adres. Ga je voor een rustig geheel met eenzelfde woonprogramma, of durf je juist te combineren?

INHOUSE besteedt uitvoerig aandacht aan de kwaliteit van haar meubelen. Wij vinden het belangrijk om jarenlang plezier te hebben van je meubelen. Zitcomfort is een van onze aandachtspunten; prijs en kwaliteitsverhouding staan daarom centraal. Duurzaam plezier betekent ook de mogelijkheid voor de uitgebreide garantie op de Lanny stoel. Met diverse aanvullende voorwaarden, zoals bijvoorbeeld impregneermiddel om de stof vlekwerend te beschermen, kun je jarenlang zorgeloos genieten van je eet- of armstoel. Vraag bij onze verkoopadviseurs naar meer informatie, ze helpen je graag om de juiste keuzes te maken.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 091x054x060 cm | Zithoogte 50 cm, zitdiepte 47 cm, armhoogte 67 cm.
Hoogte:
91
Zitdiepte:
50
Zithoogte:
47
Materiaal:
Stof
Materiaal Specifiek:
Stof
SKU:
10425154
Kleur:
Bruin
Merk:
IN.HOUSE
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Gratis verzending
Hoogte armleuning:
67
Showroom:
Ja
Armleuning:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.