Draaifauteuil Monzone groen velvet

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Fantastisch zitcomfort en een eigentijdse look

Kom proef zitten op model Monzone en ervaar het hoogwaardige zitcomfort wat deze fauteuil je biedt. De zitting is voorzien van nosagvering in combinatie met HR schuim, ook wel koudschuim genoemd. Deze combinatie zorgt voor een hoogwaardig kwaliteit en een uitstekend zitcomfort.

  • Keuze verschillende kleuren en soorten stof en leder
  • Showroom versie snel leverbaar

Model Monzone leent zich perfect om te combineren met een (hoek) bank. Het model biedt verschillende opties. De zwarte draaipoot is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: een vierteens draaipoot of een vijfteens draaipoot. Om alle mogelijkheden te bespreken verwelkomen wij je graag in onze woonwinkel.

Er is een ruime keuze in stof en leder, zo kan je ook bij deze fauteuil kiezen uit alle stoffen en leder uit de IN.HOUSE collectie. Onze verkoopadviseurs helpen je graag om tot de beste keuze te komen, in de winkel kun je alle kleurstalen uit onze collectie bekijken. De kleurstalen zijn extra groot zodat je een goed beeld hebt van de stof en uitstraling. Al onze stoffen en leder soorten uit de IN.HOUSE collectie zijn te combineren met andere meubels uit de collectie. Zo kan je je gehele interieur op elkaar afstemmen.

Het is mogelijk om tegen een meerprijs de garantie uit te bereiden naar 5 of 7 jaar. Bij deze uitgebreide garantie zijn er diverse aanvullende voorwaarden van toepassing waardoor je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je nieuwe aankoop. Bij dit garantiepakket ontvang je voldoende impregneermiddel om de stof vlekwerend te behandelen. Mocht er in de toekomst iets in de hand zijn dan hebben wij een speciale service dienst aan huis om het probleem op te lossen. Onze verkoopadviseurs helpen je graag verder met al je vragen. Kwaliteit vinden wij uitermate belangrijk, wij garanderen jarenlang plezier van een meubel.

De getoonde uitvoering is snel leverbaar waardoor je snel kunt genieten van je nieuwe fauteuil.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 095x084x088 cm | Zithoogte 46 cm, zitdiepte 55 cm.
Hoogte:
95
Zitdiepte:
46
Zithoogte:
55
Materiaal:
Stof
Materiaal Specifiek:
Stof
SKU:
10350602
Kleur:
Forest
Merk:
IN.HOUSE
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Gratis verzending
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs en kun je selecteren tijdens het afrekenproces. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.