Comfort Suite lattenbodem MIlan

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: 6 - 8 weken
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Een kwalitatief goede lattenbodem is onmisbaar voor een goede nachtrust. Een goede lattenbodem zorgt voor een optimale ventilatie en ondersteuning van je matras. Op deze manier verleng je je levensduur van je matras en word je weer fris en energiek wakker.

Comfort Suite heeft een ruim aanbod aan lattenbodems, dus je vindt bij ons zeker wat je zoekt.

De vlakke lattenbodem CS Milan uit onze Comfort Suite collectie is gemaakt van blank gelakt beukenhout en heeft 28 latten met rubberen kappen in de kleur antraciet. Tevens is de lattenbodem voorzien van een middenlint.

In het midden van de lattenbodem CS Milan zitten ook schuivers zodat je zelf naar jouw wens deze kunt instellen. Daarnaast zitten er 5 comfortzones in deze bodem verwerkt voor extra comfort.

  • Ook leverbaar als handverstelbare of elektrisch verstelbare lattenbodem
  • Leverbaar in diverse maten
  • Geschikt voor ieder matras

De lattenbodem is verkrijgbaar in de volgende breedte maten 70/ 80/ 90/ 100/ 120 / 140 cm en in de lengte maten 200/ 210 en 220 cm. Deze vaste bodem is geschikt voor een maximaal gewicht van 100 kg. Bijpassende verstelbare ondersteunpoten zijn ook bij Comfort Suite te verkrijgen. Onze slaapspecialisten geven je graag advies. Denk hierbij aan de juist combinatie van matras en lattenbodem. Welke dat is is mede afhankelijk van je lichaamsbouw, je slaaphouding maar ook je persoonlijke voorkeuren.

Onze matrassen zijn ook leverbaar in diverse materialen en houden rekening met de diverse slaapgewoontes en slaapvoorkeuren die er zijn. Mensen zijn tenslotte niet allemaal hetzelfde. De matrassen zijn gemaakt van verschillende materialen zoals latex en traagschuim. Van te voren moet je je zelf een paar vragen stellen zoals heb ik het koud 's nacht? Of zweet ik snel? Slaap ik graag op mijn zij of heb ik last van nekklachten. Onze verkopers kunnen je helpen met het kiezen van een matras die bij je past.

Producteigenschappen

Afmeting:
maten 70/ 80/ 90/ 100/ 120 / 140 cm en de lengte maten zijn 200/ 210 en 220 cm
Breedte:
70/80/90/100/120/141
Lengte :
200/210/221
Materiaal:
Aluminium
Materiaal Specifiek:
Leverbaar in diverse maten
SKU:
10280452
Merk:
Comfort Suite
Garantie:
2 jaar CBW garantie
montage:
Zelfmontage
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.