Comfort Suite lattenbodem Lisbon

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: 4 - 6 weken
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Een goede lattenbodem is niet weg te denken bij een goede nachtrust. Een lattenbodem zorgt juist voor een optimale ventilatie en een juiste ondersteuning van jouw matras. Deze handverstelbare lattenbodem geeft je net wat meer luxe dan een vlakke lattenbodem. Je zet deze lattenbodem CS Lisbon eenvoudig in de juiste stand zodat je rechtop lekker kunt genieten van bijvoorbeeld een heerlijk ontbijt of makkelijk kunt ontspannen als je een boek leest.

De handmatig verstelbare lattenbodem CS Lisbon uit onze Comfort Suite collectie bestaat uit 42 blank gelakt beukenhout latten die voorzien zijn van rubberen antraciet kleurige kappen. Over het algemeen kan je stellen dat een lattenbodem met 42 latten meer ondersteuning biedt dan een lattenbodem met 28 latten. Deze lattenbodem is tevens voorzien van een middenlint en 5 comfortzones voor meer comfort. Je kan eenvoudig het hoofdeinde en voeteinde verstellen.

  • Geschikt voor elk matras
  • Verkrijgbaar in vele maten
  • Ook leverbaar als vast of elektrisch verstelbare lattenbodem

Je kan deze lattenbodem van Comfort Suite krijgen in de volgende breedte maten 70/ 80/ 90/ 100/ 120 / 140 cm en in de lengte maten 200/ 210 en 220 cm. Deze CS Lisbon bodem is geschikt voor een maximaal gewicht van 120 kg. Bijpassende onderstelpoten zijn voor deze bodem ook bij ons verkrijgbaar.

Bij een lattenbodem hoort een goed matras. Dit matras moet ook bij jouw persoonlijke voorkeuren, slaaphouding maar ook lichaamsbouw aansluiten. Niet elk lichaam is tenslotte hetzelfde. Comfort Suite heeft een uitgebreide matrassencollectie. Deze matrassen zijn leverbaar in verschillende maten maar ook gemaakt van verschillende materialen. Denk hierbij aan koudschuim, latex en traagschuim al dan niet gecombineerd met pocketvering. Pocketvering zorgt onder andere voor meer ventilatie.

Ons deskundig personeel staat graag voor u klaar om u te helpen met het maken van de juiste beslissingen zodat u straks kunt genieten van een heerlijke nachtrust.

Producteigenschappen

Afmeting:
Breedte: 70/80/90/100/120/140 cm. Lengte: 200/210/220 cm.
Breedte:
70/80/90/100/120/143
Lengte :
200/210/223
Materiaal:
Aluminium
Materiaal Specifiek:
Leverbaar in diverse maten
SKU:
10280395
Merk:
Comfort Suite
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje
montage:
Zelfmontage
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs en kun je selecteren tijdens het afrekenproces. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.