Baenks Condotti draaifauteuil

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 4 - 6 weken
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Ontdek de Condotti fauteuil

De fauteuil Condotti is een modern vormgegeven loungestoel. De Condotti is opgebouwd uit hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat je jarenlang woonplezier aan je fauteuil beleeft. Dit eigentijdse model beschikt over een heerlijk zitcomfort en is voorzien van een metalen draaionderstel. De fauteuil heeft een ongekende kwaliteit, precies wat je verwacht van een fauteuil van Baenks. Het comfortabele volle zit- en rugkussen in combinatie met de royale bies geven deze fauteuil een moderne uitstraling.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Fauteuil Condotti; zitcomfort en vakmanschap

Ervaar het zitcomfort van de Condotti fauteuil. Het zitcomfort heeft extra aandacht van onze ontwerpers gekregen. Allereerst is Condotti voorzien van nosag-veren in de zit, ook wel zigzag veren genoemd. De voornaamste eigenschap van nosag-vering is dat deze een comfortabele zit garandeert Het zitkussen en rugkussen zijn voorzien van kwalitatief uitstekend HR-schuim, ook wel koudschuim genoemd. Dit geeft een uitnodigend effect om avonden lang van de Condotti te genieten.

Condotti, een mooie combinatie tussen modern en lifestyle

De Condotti leent zich uitstekend om in stof uit te voeren, wij hebben de keuze uit vele stofsoorten in prachtige kleuren. Onze interieuradviseurs kunnen je de vele voorbeelden laten zien door middel van grote kleurstalen. Toch liever een leren fauteuil, uiteraard is er ook een ruime keuze uit diverse leersoorten welke te combineren zijn met de meubelen uit de Baenks collectie. De verschillende leersoorten hebben een geheel eigen uitstraling en 'touch'.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Comfort

Ervaar het zitcomfort van de fauteuil Condotti. De fauteuil is voorzien van nosag-veren in de zit, ook wel zigzag veren genoemd. De voornaamste eigenschap van nosag-vering is dat deze een comfortabele zit garandeert. Het zitkussen en rugkussen zijn voorzien van kwalitatief uitstekend HR-schuim, ook wel koudschuim genoemd. Dit geeft een uitnodigend effect om avonden lang van de Condotti te genieten.

Accessoires

Maak je fauteuil Condotti nu helemaal compleet met de bijpassende Foxton accessoires zoals verschillende sierkussens, rolkussens en lendekussens. Hiermee creëer je een extra hoog zitcomfort waardoor de fauteuil Condotti jouw favoriete plek wordt in je woonkamer. Tevens kun je met deze accessoires een persoonlijk tintje geven aan je fauteuil Condotti door te kiezen voor een mooie ton-sur-ton kleur of juist een opvallende contrastkleur.

Producteigenschappen

Afmeting:
H77 x B72 x D80 cm
Hoogte:
77
Materiaal:
Stof
Materiaal Specifiek:
Stof
SKU:
10373756
Merk:
Baenks
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
65 euro

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs en kun je selecteren tijdens het afrekenproces. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.