Scandinavische Schoonheid met woonprogramma HELSINKI van XOOON

Scandinavische Schoonheid met woonprogramma HELSINKI van XOOON

Ben je klaar om je interieur een frisse, Scandinavische touch te geven? Dan hebben we fantastisch nieuws voor je! Laat ons je voorstellen aan het nieuwste pareltje in de wereld van interieurdesign: de HELSINKI-collectie van XOOON, nu beschikbaar bij Tilders. Deze collectie is een droom die uitkomt voor iedereen die valt voor de charme van Scandinavisch design, gecombineerd met de elegantie van marmerlook en de robuustheid van metaal. En geloof ons, deze meubels zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook gemaakt om het dagelijks leven een stukje mooier én makkelijker te maken.

Scandinavische kasten met een twist

De HELSINKI-collectie brengt het beste van twee werelden samen: de warmte van licht hout en de luxe van marmerlook, allemaal samengebracht in een eigentijdse melamine (Laminato) afwerking. Het resultaat? Meubelen die je interieur een natuurlijke, eenvoudige en tegelijk moderne uitstraling geven. En voor de liefhebbers van een beetje extra: de metalen accenten en het grafietkleurige metalen onderstel geven deze collectie net dat stoere randje waar je naar op zoek bent.

Helsinki kast

Duurzaamheid ontmoet design

Het mooie van de HELSINKI-collectie is niet alleen hoe het eruitziet, maar ook hoe het voelt en functioneert. Gemaakt van Laminato, bekend om zijn duurzaamheid, zijn deze meubelen zowel stoot- als krasvast. Perfect voor een levendig huishouden! De eikenlook, versterkt door het gevlamde houteffect en de zichtbare nerven, zorgt voor een warme, natuurlijke vibe in elke ruimte. En dankzij het gebruik van melamine zijn deze pronkstukken ook nog eens eenvoudig te onderhouden.

Licht en luxe

Wat de HELSINKI-collectie echt uniek maakt, zijn de details. Veel van de meubelen hebben nissen met ingebouwde Led-verlichting tegen een achterwand met marmerlook. Stel je voor hoe je favoriete decoraties daar zullen schitteren! Plus, de greeploze deuren en laden met een push-to-open en softclose systeem zorgen voor een strakke, moderne uitstraling en een gebruiksvriendelijke ervaring.

Helsinki kast

Spotlight meubelen

Laten we even extra aandacht besteden aan twee bijzondere stukken: de boekenkast en het highboard. De boekenkast, met zijn open metalen frame en verlichte planken, is dé plek om je meest dierbare items te tonen. Het highboard biedt niet alleen volop opbergruimte maar ook een prachtig verlichte nis voor dat ene speciale decoratie-item.

Jouw scandinavische droom

Met de HELSINKI-collectie van XOOON, verkrijgbaar bij Tilders, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om je huis een Scandinavische make-over te geven. Of je nu valt voor de natuurlijke elegantie, de moderne uitstraling, of de slimme functies, deze collectie heeft het allemaal. HELSINKI wacht op je. Bezoek Tilders en laat je inspireren. Jouw Scandinavische droominterieur is dichterbij dan je denkt!

Ontdek meer blogs

Producten