Shop the look: industriële eetkamer

Shop the look: industriële eetkamer

Bij deze stijlstudio is er gekozen voor een mix van natuurlijke materialen. Een mooie houten wand, eettafel met een marmer look tafelblad en prachtige leren eetkamerstoelen. Door deze mooie mix van materialen krijgt de setting een stoere en industriële look!

De zwarte Lentaro kasten passen perfect bij het geheel en geven de kamer een moderne en stijlvolle uitstraling. De Lentaro kastenreeks van IN.HOUSE biedt een combinatie van functionaliteit en moderne esthetiek. De kasten zijn vervaardigd uit mat zwart eikenhout, wat ze een strakke en stijlvolle uitstraling geeft. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, waaronder boekenkasten en opbergkasten, die zowel praktisch als decoratief zijn.

De eetkamerstoel Nulan maakt in deze stijlstudio de industriële look compleet! Deze stoel is uitgevoerd in microleder bull, een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en gemakkelijk onderhoud, terwijl het de luxe uitstraling van leer biedt. Het frame van de stoel is vervaardigd uit zwart metaal, wat zorgt voor een moderne en strakke look.

Shop de items online of bezoek onze showroom in Wijchen!

Eetkamerstoel Nulan

shop online

Opbergkast Lentaro

shop online

Boekenkast Lentaro

shop online

Producten