Ontdek de nieuwste collectie van XOOON bij Tilders

Ontdek de nieuwste collectie van XOOON bij Tilders

Bepaalde trends zijn onmiskenbaar: duurzame en natuurlijke materialen, comfort gecombineerd met stijl, en een goede balans tussen functionaliteit en esthetiek. Onze top 5 uit de nieuwe XOOON-collectie bij Tilders heeft precies dat. Van de innovatieve LED-verlichting in de Helsinki boekenkast tot de natuurlijke afwerkingen van de Flair eetkamerstoel; elk stuk sluit perfect aan bij de huidige trends. Materialen zoals het eikenfineer in de Capella bergkast of de zachte stoffen van de Finn armstoel. Dit maakt ze tot onze favorieten van dit moment. Duik samen met ons in de nieuwste collectie.

1. De Helsinki Boekenkast: Met zijn strakke lijnen en slimme LED-verlichting biedt de Helsinki boekenkast niet alleen een thuis voor je boeken, maar ook een podium voor je meest dierbare accessoires. De combinatie van eiken legplanken tegen een lichtgrijze marmerlook achterwand maakt van opbergen een kunstvorm.

Helsinki boekenkast

2. Capella Bergkast: Een statement maken in je woonkamer? De Capella bergkast, met zijn onyx gekleurde eikenfineer en zwarte metalen details, brengt luxe en functionaliteit samen. Deuren en lades verbergen en onthullen, terwijl het unieke 3D-effect op de fronten diepte toevoegt aan je ruimte.

Capella bergkast

3. Finn Armstoel: Comfort meets stijl in de Finn armstoel. Deze stoel, uitgevoerd in een crèmekleurige stof, biedt een zachte zit en een elegant silhouet. Het unieke draaimechanisme zorgt ervoor dat je altijd deel uitmaakt van elk gesprek, in elke richting.

Finn armstoel

4. Flair Eetkamerstoel: De Flair eetkamerstoel voegt een vleugje natuurlijke charme toe aan je eetruimte. De houten poten in naturel afwerking ondersteunen een comfortabel gestoffeerde zitting in een subtiele taupekleur, perfect voor lange avonden tafelen met vrienden of familie.

Flair eetkamerstoel

5. Noora Fauteuil: De Noora fauteuil biedt ultiem comfort! Deze stoel nodigt uit tot ontspanning met zijn ruime zitting en omarmende rugleuning. Een plek om terug te trekken, te lezen, of simpelweg te genieten van een moment van rust.

Noora fauteuil

Ieder stuk uit deze collectie vertelt zijn eigen verhaal in jouw huis, waardoor je woonruimte niet alleen supercomfortabel wordt, maar ook een spiegel is van wat nu helemaal in is: strak, elegant, en vol karakter. XOOON’s nieuwste items bij Tilders is echt iets voor de designliefhebbers onder ons. Heb jij al een plekje in gedachten voor deze eyecatchers?

Ontdek meer blogs

Producten