Gratis interieuradvies bij Xooon!

Gratis interieuradvies bij Xooon!

Ontdek jouw unieke stijl

Bij XOOON zijn we ervan overtuigd dat een interieur dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt, je gelukkig maakt. Onze collectie biedt je volop mogelijkheden om dit te realiseren. Veel van onze meubelen kun je naar wens samenstellen en personaliseren. Daarnaast zijn de meubels uit verschillende XOOON-collecties gemakkelijk met elkaar te combineren. Wij staan klaar om je te helpen jouw huis in te richten precies zoals jij dat wilt.

Welkom in onze Design Studio

Je hebt allerlei ideeën verzameld voor de inrichting van je interieur en het resultaat begint al vorm te krijgen in je gedachten. Maar misschien kun je toch wat extra hulp gebruiken. Bezoek dan onze Design Studio in een XOOON-winkel bij jou in de buurt. Hier vind je een creatieve plek vol inspiratie en advies, waar je onze stoffen en materialen zelf kunt bekijken, voelen en uitproberen. Wij vinden het geweldig om te zien hoe je jouw smaak combineert met onze unieke designmeubelen om zo jouw eigen stijl te creëren!

Ontwerp je ideale woonkamer in 3D

In de Design Studio zoeken wij samen met jou naar de beste oplossingen. Met onze 3D-interieurontwerper gaan we nog een stap verder. Samen met onze gespecialiseerde adviseur breng je jouw woning en interieurwensen in kaart. Het eindresultaat is een levensecht 3D-interieurontwerp dat volledig is afgestemd op jouw persoonlijkheid, levensstijl, woon- en comfortwensen.

Aan de slag!

Wil je een exclusieve preview van jouw favoriete meubelen in je nieuwe interieur? Maak dan een afspraak voor een 3D-interieurontwerp in onze woonwinkel. Tijdens de afspraak gaan we samen met jou aan de slag. Met behulp van de 3D-interieurontwerper brengen we je woon- en interieurwensen in kaart.