Relaxfauteuil Lerira met sta-op M antraciet leer

5/5
Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 8 - 10 weken
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Lerira, luxe en klasse

Model Lerira is een model met vele mogelijkheden, je kan zelf, naar eigen wens, je relaxfauteuil samenstellen. Door de ruime keuze in stof- en leersoorten kun je de mooiste combinaties maken met de andere meubelen uit de IN.HOUSE collectie. Je hebt ook de mogelijkheid een keuze te maken uit de diverse poten.

  • Stel je eigen relaxfauteuil samen
  • Zeer ruime keuze in stof- en leersoorten
  • Keuze in diverse poten
  • Optioneel pneumatisch massage systeem
  • Optioneel verwarmingsysteem met 3 standen

Standaard wordt de Lerira geleverd met een handmatige bediening. Hiermee bedien je een gasveer waarmee de rugleuning en het voetenbord los van elkaar te verstellen is. Natuurlijk is het ook mogelijk om de relaxfauteuil uit te breiden met 2 motoren waardoor het elektrisch te verstellen is, tevens is deze optie ook uit te breiden met een sta-op functie. Met een sta-op systeem komt de relaxfauteuil schuin omhoog en staat bijna recht, zodat je makkelijker weg kan lopen. Zelfs de hoofdsteun van dit model is te verstellen ook hier heb je de keuze om dit handmatig te laten uitvoeren of elektrisch.

Relaxfauteuil Lerira kent ook een wellness systeem. Nee, je hoeft de deur er niet meer voor uit te gaan. Optioneel is het mogelijk om een stoelverwarming te plaatsen in de Lerira met 3 verschillende warmte standen, ontzettend lekker tijdens de koude dagen. Ook is het mogelijk om een pneumatisch massage systeem met 2 zones te kiezen voor in je relaxfauteuil. En zelfs een combinatie van deze twee opties is mogelijk. Dit allemaal voor een meerprijs.

IN.HOUSE besteedt uitvoerig aandacht aan de kwaliteit van haar meubelen. Voordat de meubelen in de collectie worden opgenomen, zal er een uitgebreide controle plaatsvinden op de gebruikte materialen maar ook combinaties van deze materialen om er zeker van te zijn dat het meubel je jarenlang woonplezier kan bieden. Wij vinden het uitermate belangrijk dat we jou een kwalitatief hoogwaardig meubel leveren.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 111x072x077 cm | Zithoogte 45 cm, zitdiepte 52 cm, zitbreedte 49 cm, armhoogte 18 cm
Hoogte:
111
Zitdiepte:
45
Zithoogte:
52
Materiaal:
Leder of Lederlook
Materiaal Specifiek:
Leder
SKU:
10365819
Merk:
IN.HOUSE
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Gratis verzending
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

1 review

Plaats een review
5/5
5 sterren
1 review
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
Kwaliteit
5/5
Precies wat ik zocht!
Door Silvia op
Heelijk met deze aankoop. Stoel zit heerlijk.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs en kun je selecteren tijdens het afrekenproces. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.