Relaxfauteuil Leranto antraciet

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 2 - 4 weken
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

LERANTO, prijsbewust relaxen

Model Leranto is speciaal ontwikkeld om je optimaal te laten genieten van luxe die toch betaalbaar is. Relaxfauteuil Leranto is uitgevoerd in microleder Indiana en is leverbaar 4 kleuren.

  • Snelleverbaar
  • Elektrisch verstelbaar
  • Inclusief accu

Model Leranto is uitgevoerd in prachtig microleder met een nonchalante uitstraling en is uitgevoerd met een zwarte metalen 4-teens draaipoot. De fauteuil is snelleverbaar in de kleuren graphite, cognac, moss en brown. Microleder heeft een toplaag van microvezel waardoor het heel onderhoudsvriendelijk is. Tevens is microleder makkelijk schoon te maken.

De relaxfauteuil is standaard elektrisch verstelbaar door middel van 2 motoren en wordt geleverd inclusief accu, hierdoor kun je model Leranto gewoon vrijstaand, en zonder hinderlijke snoeren in je kamer plaatsen. De accu gaat 7 tot 10 dagen mee (door de stand-by functie), waarna deze weer geladen moet worden. De tiptoetsbedieningsknoppen geven model Leranto een luxueuze uitstraling.

Een relaxfauteuil uit de INHOUSE collectie geeft je de zekerheid van een optimale kwaliteit voor een aangename prijs. Bovendien geniet je van een goede service. Wil je de garantie en de service uitbreiden naar 7 jaar? Dat kan natuurlijk ook bij ons. Voor een kleine meerprijs zorgen wij er 7 jaar lang voor dat je fauteuil in optimale conditie blijft. En als er eens wat aan de hand is sturen wij een servicedienst bij jou thuis langs om het probleem op te lossen. Bovendien ontvang je een pakket onderhoudsmiddelen waarmee je het microleder in optimale conditie kunt houden.

INHOUSE besteedt uitvoerig aandacht aan de kwaliteit van haar meubelen. Voordat de meubelen in de collectie worden opgenomen zal er een uitgebreide controle plaatsvinden op de gebruikte materialen maar ook combinaties van deze materialen om er zeker van te zijn dat het meubel je jarenlang woonplezier kan bieden. Tevens gaat er speciale aandacht uit naar het zitcomfort van de meubelen. Wij vinden het uitermate belangrijk dat we jou een kwalitatief hoogwaardig meubel leveren met bovendien een aangenaam prijskaartje.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 112x076x086 cm | zithoogte 47 cm, zitdiepte 50 cm, zitbreedte 50 cm
Hoogte:
112
Zitdiepte:
47
Zithoogte:
50
Materiaal Specifiek:
Microleder
SKU:
10362356
Merk:
IN.HOUSE
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Gratis verzending

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs en kun je selecteren tijdens het afrekenproces. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.