Relaxfauteuil Heleen met sta-op S taupe

3/5
Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 6 - 8 weken
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

HELEEN; een echte alleskunner

Onze relaxfauteuilserie Heleen is uitgevoerd in prachtig microleder en kan in verschillende maten en met handige functies uitgevoerd worden. Op deze manier kun je jouw eigen relaxfauteuil op maat samenstellen.

  • Snel in huis
  • Grote verscheidenheid in comfort verhogende functies
  • Uitgebreide stof en lederkeuze

De serie Heleen heeft een groot aantal mogelijkheden. Zo kies je eerst jouw ideale maatvoering van de fauteuil; je hebt de keuze uit: small, medium of large. Vervolgens bepaal je de uitvoering van de rugleuning. De fauteuils zijn uitgevoerd in prachtig soepel microleder en zijn tevens leverbaar in diverse stof - en ledersoorten. De kwaliteit van de relaxfauteuils Heleen is uitermate goed door het gebruik van Koudschuim in de zitting in combinatie met een nosagvering. Daarnaast is er gebruikt gemaakt van vormschuim in de rugleuning wat zorgt voor een optimaal comfort.

Nadat je de maatvoering van de relaxfauteuil hebt bepaald kies je de gewenste relaxfunctie: standaard wordt model Heleen uitgevoerd met een handmatig gasveermechanisme. Optioneel is het mogelijk de fauteuil uit te voeren met een elektrische bediening door middel van motoren. Het grote voordeel van een 2 bediening door middel van 2 motoren vormt het individueel bedienen van rugleuning en zitting. Op deze manier heb je veel meer mogelijkheden de ideale relaxpositie te selecteren. Uiteraard heb je veel gebruiksgemak van de handige sta op functie. Deze bieden we aan in 2 gewichtsklasse namelijk maximaal 120 kg en maximaal 160 kg.

Door de mogelijkheid van de diverse IN.HOUSE stoffen uit on stofconcept kun je leuke kleurcombinaties te maken met andere meubelen uit de IN.HOUSE collectie. Je kunt ook kiezen om de garantie uit te breiden naar maar liefst 5 jaar. Bij deze uitgebreide garantie zijn er diverse aanvullende voorwaarden van kracht waardoor je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je nieuwe aankoop. Voldoende gratis impregneermiddel om de stof vlek werend te behandelen of onderhoudsmiddel voor leder zijn bovendien onderdeel van deze uitgebreide garantie.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 106x079x082 cm | Zithoogte 45 cm, zitdiepte 51 cm.
Hoogte:
106
Zitdiepte:
45
Zithoogte:
51
Materiaal:
Microleder
Materiaal Specifiek:
Microleder
SKU:
10218297
Kleur:
Liver
Merk:
IN.HOUSE
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Gratis verzending
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

1 review

Plaats een review
3/5
5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
1 review
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
Kwaliteit
3/5
fauteuil
Door Lydia op
top fauteuil!

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs en kun je selecteren tijdens het afrekenproces. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.