Springfield fauteuil

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 6 - 8 weken
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Ontdek de Springfield fauteuil

Model Springfield heeft een schitterende uitstraling en is van een ongekende kwaliteit, natuurlijk precies wat je verwacht van een fauteuil van Baenks. De compacte fauteuil is een prachtexemplaar en zal een eyecatcher in je woonruimte zijn. Dus wil je dat deze mooie fauteuil binnenkort schittert bij jou in de woonkamer, kom dan snel een bezoek brengen aan onze showroom en dan zal je versteld staan van alle mogelijkheden. Dit luxe model op maat is perfect aangezien deze ontzettend veel mogelijkheden heeft om helemaal naar jouw wensen samen te stellen.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Springfield, een strakke fauteuil met uitstekend zitcomfort!

Onze designer heeft zich niet ingehouden; een stoere, kubistische eenheid op ranke metalen poten is het resultaat! Heb je liever een groter exemplaar dan kun je kiezen voor grotere uitvoeringen uit de extreem uitgebreide mogelijkheden. Je kunt zelf je favoriete stof of leder uitkiezen waardoor je deze Springfield extra persoonlijk maakt. Daarbij kun je kiezen uit oneindig veel kleuren, dus niets weerhoudt je meer van de Springfield fauteuil. In onze showroom kunnen onze interieuradviseurs je de vele voorbeelden laten zien door middel van grote stalen. De diverse stoffen en leersoorten hebben een geheel eigen uitstraling en 'touch'; op deze manier maak je een prachtige combinatie van je nieuwe Springfield. Tevens heb je keuze uit diverse poten. De fauteuil heeft standaard lage extra smalle armen, maar je kunt ook kiezen voor een brede of smalle armleuning, en dan ook nog eens een lage of hoge armleuning.

Fauteuil Springfield; Zitcomfort & Vakmanschap

Ervaar het zitcomfort van de Springfield. Allereerst is er gebruik gemaakt van nosag-veren in de zitting, ook wel zigzag veren genoemd. De voornaamste eigenschap van nosag-vering is dat deze een comfortabele zit garandeert. Het zitkussen is voorzien van een kern van uitstekende koudschuim met een afdeklaag van hybrid-foam waardoor een extreem comfortabele zit verkregen wordt. De rugleuning is gevuld met kwalitatief hoogwaardig polyether. Deze combinatie van materialen geeft een uitnodigend effect om avonden lang van de Springfield te genieten.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Comfort

Ervaar het uitstekende zitcomfort van de fauteuil Springfield en neem plaats. Dit model is voorzien van nosag-veren in de zitting, ook wel zigzag veren genoemd. De voornaamste eigenschap van nosag-vering is dat deze een comfortabele zit garandeert. Het zitkussen is voorzien van een kern van uitstekende koudschuim met een afdeklaag van hybrid-foam waardoor een extreem comfortabele zit verkregen wordt. De rugleuning is gevuld met kwalitatief hoogwaardig polyether.

Functioneel

Model Springfield is te verkrijgen met vier verschillende armleuningen. Met deze armleuningen kun je zelf het uiterlijk van de Springfield bepalen. Zo heb je de keuze uit een hoge brede armleuning (h75xb24cm), een lage brede armleuning (h61xb24cm), een hoge smalle armleuning (H75xb15cm) of een lage smalle armleuning (h61xb15cm). Standaard heeft de fauteuil lage extra smalle armen. Aan jou de keuze!

Accessoires

Maak je fauteuil Springfield nu helemaal compleet met de bijpassende accessoires zoals een sierkussen of lendekussen in diverse afmetingen. Hiermee creëer je een extra hoog zitcomfort waardoor de Springfield jouw favoriete plek wordt in je woonkamer. Tevens kun je door deze accessoires een persoonlijk tintje geven aan je fauteuil Springfield door te kiezen voor een mooie ton-sur-ton kleur of juist een opvallende contrastkleur.

Producteigenschappen

Hoogte:
61
Zitdiepte:
53
Zithoogte:
43
Materiaal:
Stof
Materiaal Specifiek:
Stof
SKU:
10331296
Merk:
Baenks
Garantie:
7 jaar garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs en kun je selecteren tijdens het afrekenproces. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.