IN.HOUSE Hoekbank Rapalo Met Relax Grijs

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Rapalo; functioneel en eigentijds

Geniet van een stijlvolle bank met handige extra functies; hoekbank Rapalo van IN.HOUSE. 

De Rapalo hoekbank is voorzien van een elektrische relaxfunctie, waardoor je moeiteloos kunt ontspannen en genieten van ultiem comfort. Met een eenvoudige druk op de knop kun je de rugleuning verstellen en de voetensteun omhoog brengen, waardoor je heerlijk kunt loungen en tot rust kunt komen.

Naast de relaxfunctie biedt de Rapalo hoekbank ook slimme opbergruimte. De hoek van de bank is uitgerust met een handige opbergbox, waarin je bijvoorbeeld dekens, kussens of andere spullen kunt opbergen. Zo blijft jouw woonkamer netjes en opgeruimd.

De grijze bekleding van de Rapalo hoekbank zorgt voor een tijdloze uitstraling die perfect past in verschillende interieurstijlen. Het hoogwaardige materiaal en de zorgvuldige afwerking garanderen duurzaamheid en langdurig comfort.

 

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 083x272x230 cm | zithoogte 45 cm, zitdiepte 57 cm
Materiaal:
Stof
Materiaal Specifiek:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10345237
Kleur:
Grijs
Merk:
IN.HOUSE
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje
montage:
Gemonteerd
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.