XOOON Hoekbank Fiskardo Links

5/5
Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Fiskardo, Longchair Links De siernaden maken deze bank extra opvallend in combinatie met zijn ranke, zwart metalen onderstel. Het onderstel is slank en tegelijk bijzonder omdat het omhoog doorloopt rondom de zijkanten van de bank.

De XOOON Hoekbank Fiskardo Links is een bank die er niet alleen goed uitziet, maar ook heerlijk comfortabel is.

  • Xooon hoekbank Fiskardo
  • Zwart metalen onderstel
  • Onderstel loopt door omhoog en rondom de zijkanten
  • Ruimte voor iedereen: Met genoeg plek voor vrienden en familie, is dit de perfecte bank om samen te zitten. Of je nu een film kijkt of gewoon kletst, iedereen past erop.
  • Zacht en comfortabel: De zitkussens zijn zacht en maken zitten extra fijn. Je kunt hier urenlang relaxen zonder klachten.
  • Stijlvol uiterlijk: Deze bank ziet er chic uit met zijn moderne ontwerp en mooie kleur. Het past goed bij verschillende soorten inrichting.
  • Duurzaam en stevig: Gemaakt om lang mee te gaan, zodat je er jarenlang van kunt genieten. Als je op zoek bent naar een bank die er goed uitziet en waarop je lekker kunt zitten, dan is de XOOON Hoekbank Fiskardo Links precies wat je nodig hebt. Bestel hem nu en maak je woonkamer compleet!

Producteigenschappen

Breedte:
288
Hoogte:
86
Diepte:
146
Materiaal:
Stof
Materiaal Specifiek:
Stof rocky off black
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
NG41011001
Kleur:
Off black
Merk:
Xooon
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

1 review

Plaats een review
5/5
5 sterren
1 review
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
Kwaliteit
5/5
Stoere bank die erg fijn zit
Door Anouk op
Hoekbank Fiskardo zit erg fijn en geeft een kei stoere look aan je woonkamer. Ik heb hem gecombineerd met een strakke zwarte salontafelset.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs en kun je selecteren tijdens het afrekenproces. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.