Eetbank Rona Donkergroen Leer

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 6 - 8 weken
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Stoere donkergroene eetbank Rona

  • Met HR-schuim in de zitting en rug
  • Uitgevoerd in leder africa dark green
  • Is voorzien van een open stiknaad
  • Met mat zwart metalen frame

Eetbank Rona heeft een stoere en robuuste uitstraling door het gebruik van een zwart metalen frame en de stoere open stiknaden en past hierdoor in diverse interieursmaken, zoals modern en industrieel. In de zitting en de rugleuning is gebruik gemaakt van HR-schuim. HR-schuim heeft van nature een enigszins onregelmatige, open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ademt. Het materiaal is zeer veerkrachtig, en biedt een hoog zitcomfort.


Naast de getoonde bekleding bieden wij in de winkel een uitgebreide keuze in stof- en ledersoorten, zodat je je stoel Rona kunt laten uitvoeren zoals jij dat wilt. Tevens zijn er een bijpassende eetstoel, armstoelen met open of dichte armen, barkrukken en eetbanken met een hoek in diverse afmetingen verkrijgbaar. Het metalen frame kan indien gewenst ook worden uitgevoerd in RVS-kleur. En heb je liever een andere stiknaad, dan is dat ook mogelijk. Vraag in de winkel naar alle mogelijkheden.


Onderhoud:

Africa leder is een unieke ledersoort met een stoere uitstraling en toch een uitermate comfortabele zachte touch. Het natuurlijke karakter wordt benadrukt door de prachtige kleurschakeringen en door de mogelijke aanwezigheid van littekens. Wij adviseren Clean & Care voor geschuurd leder voor het optimaal beschermen, voeden en reinigen van het Africa leder.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 087x172x065 cm | zithoogte 51 cm, zitdiepte 45 cm
Hoogte:
87
Zitdiepte:
51
Zithoogte:
45
Materiaal:
Leder of Lederlook
Materiaal Specifiek:
Leder
SKU:
10365795
Merk:
IN.HOUSE
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Gratis verzending
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs en kun je selecteren tijdens het afrekenproces. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.