Comfort Suite lattenbodem Amsterdam

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: 4 - 6 weken
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Er zijn vele lattenbodems te verkrijgen. Bij de Comfort Suite collectie heb je de keuze uit vlakke, handverstelbare en elektrisch verstelbare lattenbodems met 28 latten of 42 latten.

Over het algemeen kan gesteld worden hoe meer latten hoe beter. Je krijgt immers meer ondersteuning. Een goede lattenbodem is een must in combinatie met een comfortabel matras voor een goede nachtrust.

De CS Amsterdam is elektrisch verstelbaar door middel van een afstandsbediening. Hiermee verstel je makkelijk je hoofd- en voeteneinde. Ideaal als je rechtop wilt zitten in je bed om ontspannen bijvoorbeeld nog een boek te lezen.

Deze bodem uit de Comfort Suite collectie bestaat uit 42 blank gelakt beukenhouten latten die voorzien zijn van antracietkleurige rubberen kappen. De elektrische lattenbodem heeft 5 comfortzones en een middenlint voor extra comfort. Met handige schuivers kan je naar wens mede de bodem instellen. Geschikt voor elk matras Leverbaar in vele maten Ook leverbaar als vlakke en handverstelbare bodem

De bodem is verkrijgbaar in de volgende breedte maten 70/ 80/ 90/ 100/ 120 / 140 cm en de lengte maten zijn 200/ 210 en 220 cm.

Deze elektrisch verstelbare lattenbodem is geschikt voor een maximaal gewicht van 120 kg. Bij Comfort Suite zijn ook bijpassende ondersteunpoten te verkrijgen.

Bij een lattenbodem hoort een goed matras. Welk matras dat is, is persoonlijk. We zijn tenslotte allemaal verschillend met verschillende slaaphoudingen, wensen maar ook lichaamsbouw. Wij helpen je graag met het maken van de juist keuze in het matras maar ook in de lattenbodem zodat je kunt genieten van heerlijke ontspannen nachten en zo de dag weer energiek kunt beginnen. Onze matrassen zijn namelijk ook leverbaar in vele maten en gemaakt van verschillende materialen zoals traagschuim, latex en HR-schuim (koudschuim). Elk materiaal heeft zijn unieke eigenschappen.

Kom gerust eens proefliggen!

Producteigenschappen

Afmeting:
Breedte: 70/80/90/100/120/140 cm. Lengte: 200/210/220 cm.
Breedte:
70/80/90/100/120/142
Lengte :
200/210/222
Materiaal:
Aluminium
Materiaal Specifiek:
Leverbaar in diverse maten
SKU:
10280364
Merk:
Comfort Suite
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje
montage:
Zelfmontage
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs en kun je selecteren tijdens het afrekenproces. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.