Design Sale bij Xooon

Design Sale bij Xooon

Ontdek nu de design sale van Xooon en profiteer van veel voordeel op prachtige design meubelen. In de laatste Xooon folder vindt Je de leuke deals en mooie kortingen die je niet wilt missen.

Veel voorraad voordeel

Tijdens de design sale kunt je meubelen uit voorraad met extra voordeel shoppen. Je krijgt dus niet enkel korting op je aankoop, maar je hebt je nieuwe meubelen ook sneller in huis! Zo kun je snel genieten van je nieuwe meubelen.

10% korting op de Elements collectie

Tijdens de design sale weken ontvang je 10% korting op alle meubelen uit de Elements kasten collectie van Xooon! De Elements kasten zijn leverbaar in twee verschillende kleuren en compleet naar eigen wens samen te stellen.

Gratis pocketvering upgrade

Wil jij jouw nieuwe meubel een upgrade geven voor extra zitcomfort? Profiteer dan nu tijdelijk van een gratis upgrade naar pocketvering bij banken Brampton, Brooks, Denver, Puglia, Tineo en fauteuil Oviedo.

Eetkamerstoel Lexi 5+1 gratis

Ontvang nu tijdelijk de 6e eetkamerstoel Lexi van Xooon gratis wanneer je 5 eetkamerstoelen koopt! Dat betekend dus een korting van €129 op de aanschaf van 6 eetkamerstoelen. Eetkamerstoel Lexi van Xooon heeft een Scandinavische look en is leverbaar in 3 prachtige neutrale kleuren.

 

Benieuwd naar de sale meubelen? Bekijk dan de folder!

 

Je kunt profiteren van deze actie t/m 28 februari 2024.