3-zitsbank Rigas

IN.HOUSE
€ 1.299,00
Heeft u een vraag over dit product?
Bel ons! 024 649 1149

Tilders Meubelen bevindt zich op locatie 4 van de woonboulevard.

  • ELKE ZONDAG GEOPEND
  • GRATIS PARKEREN
  • 3 JAAR CBW GARANTIE
  • DESKUNDIG WOONADVIES
  • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Hoekbank RIGAS

Een bank afgestemd op al uw wensen en eisen? Ervaar het met Rigas! Danzij maatwerk is jouw ideale bank samen te stellen. Wij helpen u met een eenvoudig stappenplan en krijg een persoonlijke bank die afgestemd is op jouw maten.

Met relax en bedfunctie en opbergruimte voor een uitstekend zitcomfort. De hoofdsteun is verstelbaar en de poten zijn van metaal. De beenlengte is ook zelf te beapelen. Kies tussen stevig of wat zachter. Deze mooie bank is ook snel te leveren!

Hoe werkt het?

De rugleuning zal als eerste worden gekozen. Kantelbaar of toch een vaste rugleuning? De vaste rugleuning beschikt over de extra optie voor een losse kantelbare hoofdsteun voor een optimaal comfort.

Daarna zal het model worden gekozen: een hoekbank, een 3-zits- en tweezitsbank of een fauteuil.

Ook de armleuning moet binnen de stijl van het interieur passen. Strak of afgerond? Alles is mogelijk. De ideale zithoogte bepaalt u zelf door de hoogte van de poten. 

De bank beschikt ook over een opbergruimte onder de zitting. Verder is de bank uitschuifbaar en kan het als bed worden gebruikt. Elektrische relaxfuncties zijn ook toe te voegen.

Tot slot moet er een keuze gemaakt worden qua stoffering. Van uitstekende stoffen en prachtige lederkwaliteiten in tal van kleuren zult u de keuze maken. En voor de 'finishing touch' kies u de kussens in de juiste vorm en maten uit.

Meer over 3-zitsbank Rigas

Winkel Tilders Meubelen
Merk IN.HOUSE
Kleurfilter Wit
Stijl Modern
Garantie 2 jaar CBW garantie
Materiaal Leder
Bezorgkosten Gratis

Informatie aanvragen

Interesse in dit product? Vraag hier informatie of een offerte aan (gemiddelde reactietijd is 1 werkdag).