Avek Inventa I-600 Spiraalbodem

Tilders Slapen
€ 395,00
Heeft u een vraag over dit product?
Bel ons! 024 649 1149

Tilders Slapen bevindt zich op locatie 4 van de woonboulevard.

  • ELKE ZONDAG GEOPEND
  • GRATIS PARKEREN
  • 3 JAAR CBW GARANTIE
  • DESKUNDIG WOONADVIES
  • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Ontdek de unieke eigenschappen van InVenta, een nieuwe generatie bedbodems die doordachte vormgeving combineren met weldadig bedcomfort.

InVenta bedbodems zijn door hun veerkrachtige dwarsgespannen spiraalnet niet alleen zeer comfortabel, maar zorgen via de extra open structuur ook voor een prettig en gezond bedklimaat. De bijpassende AVEK matrassen, met een kern van hoogwaardige pocketveren, vormen een twee-eenheid met InVenta. De verkoelende Coolplus® tijk en materialen als 3D Spacer Fabric en Talalay latex versterken het ventilerende vermogen, en bieden in combinatie met de InVenta bedbodem een perfecte ondersteuning. Uw nachtrust wordt een aangename beleving! 

De bijzondere esthetiek van InVenta vindt u terug in kleur, het hoge afwerkingsniveau én de eigentijdse vormgeving. Elke InVenta bodem wordt gedragen door een fraai gestileerd designframe, waaraan u eenvoudig de bijbehorende bedpoten koppelt. Daarmee creëert u in een handomdraai een compleet ‘stand-alone’ bed. Het InVenta bed kan naar wens uitgebreid worden met bijzondere accessoires, waaronder hoofdborden en nachttafeltjes. Zo stelt u met InVenta uw eigen bed samen.

Meer over Avek Inventa I-600 Spiraalbodem

Winkel Tilders Slapen
Merk Tilders Slapen
Kleurfilter Grijs
Levertijd Meer dan 6 weken
Garantie 2 jaar CBW garantie
Montage Gemonteerd
Bezorgkosten € 35

Informatie aanvragen

Interesse in dit product? Vraag hier informatie of een offerte aan (gemiddelde reactietijd is 1 werkdag).